Måla in hyllor

Igår kände jag av en väldans massa förvärkar så vad gör jag då? Packar BB väskan och sedan börjar jag måla hyllor som ska upp över skrivbordet. Får skylla på hormonerna men tydligen kände jag ett enormt behov av att slutföra det här lilla miniprojektet just när jag tror att jag ska föda. Typiskt mig!

Hursomhelst kom det ingen bebis igår men det är lika bra att avsluta alla projekt så idag ska hyllorna upp på väggen. Har fått en grej för att måla in hyllor, lister och ramar i samma färg som väggfärgen. Tycker det ger en fin effekt i ett rum och låter sakerna som står på hyllan sticka ut. Vårt kontor/gästrum har väldigt högt i tak och ovanför skrivbordet blir det väldigt tomt så tanken är att få upp några ramar och fina böcker som täcker väggen något mer. Såhär ett år efter inflyttning vågar jag äntligen borra hål i väggarna.

Rummet är målat med Alcros Silverpil

Lämna ett svar