Klossar

I morse var jag hos barnmorskan och nu är bebisen fixerad med huvudet nedåt och magen har sjunkit rejält. Troligen var det det som hände i tisdags då jag kände av kraftiga sammandragningar och värkar. Nu är det lugnt i magen så troligen stannar bebisen ett tag till. Hur trött jag än är på att vara gravid vill jag ändå ha de här dagarna innan BF till att få boa färdigt, ta det lugnt men framförallt få extra tid med Edessa och Rasmus innan vi blir fyra. De här dagarna har vi fått extra mycket tid ihop då Edessa varit sjuk och jag har vabbat och det märks att även hon lagrar närhet. Hon släpper mig inte en millimeter och är extra kramgo. Mys mys.

Här ovan ser ni ett gäng nya bokstavsklossar från Ooh Noo som vi lekt med de senaste dagarna. Stapla dem på varandra och försöka sig på alfabetet. Edessa är ju väldigt förtjust i sina egna färgglada klossar och även fast jag tycker att barn gott och väl kan dela på leksaker finns det några saker som jag köpt till bebisen så de har varsin uppsättning. Klossarna och filtar är sådana saker. Annars är bebisens lådor mest fyllda av Edessas gamla kläder och leksaker.

Lämna ett svar