Den lilla hyllan

Då var den lilla hyllan ovanför skrivbordet på plats och målad i samma färg som väggen. Det är inte första gången jag använder mig av resterna av väggfärgen som vi använde när vi målade huset men den här gången ville inte färgen torka. Efter tre dagar kändes hyllan fortfarande klibbig och färgen inte alls sådär matt som den ska vara. Så jag fick helt enkelt åka och köpa en ny list och måla om den med ett betydligt bättre resultat så vet inte om det var färgen eller listen det var fel på. Någon som varit med om samma?

Just nu står diverse finheter på den men jag har beställt några nya posters som ska upp och varvas med vaser och annat krimskrams. Just en lite bredare tavellist passade perfekt här ovanför för att göra det lite mer ombonat men inte för plottrigt som det ibland kan bli med många hyllor. Denna kommer från Ikea.

Nu sover dottern och här blir det ett avsnitt av Homeland som får avrunda kvällen.

Lämna ett svar