Edessa 3 år

I dag blir min fina Edessa 3 år och det firades med ballonger, sång och paketöppning när hon vaknade. Tänk att det redan har gått tre år sedan hon kom och förändrade livet och gjorde mig till mamma. Hon som älskar att sjunga, dansa och spralla runt. Som testar mitt tålamod dagligen (nu senast skulle hon torka rent i duschen med toalettpapper och jag fick torka upp rullar av papper som klumpats ihop i h e l a badrummet) och är den mest envisa lilla tjej som finns. Men så finns det ingen som skrattar som hon, som är så snäll och omtänksam och som älskar sin lillebror som hon. Världens bästa tjej, det är hon det!

Hon har sett fram emot den här dagen i flera månader och särskilt spänd har hon varit på att få ha kalas. Tårta med bär och grädde, chokladbollar, fiskdamm och Greta Gris stod på listan över vad hon ville ha på sitt kalas. Och massor av ballonger! Det har varit så kul att få planera och genomföra den här dagen med henne och extra roligt hade vi när vi rullade chokladbollar och dekorerade tårtan med små Greta gris-figurer. Hennes skratt när vi genomförde fiskdammen kommer jag aldrig glömma. Det var en väldigt nöjd treåring som somnade i sin säng ikväll. Älskade älskade unge!

Lämna ett svar