Edessa 5 år

Min stora tjej fyller fem år idag och det har firats med ett efterlängtat unicornkalas. Hela veckan har vi bakat, pysslat och planerat inför kalaset och jag är så glad att hon känner sig nöjd med hur kalaset blev. Imorse väckte vi henne med sång, fika och presenter och vi hade fått klara instruktioner om hur hon ville ha det. Sjunga ja må hon leva på svenska och engelska, en cupcake med ett ljus i och två paket att öppna. Smått kontrollerande men vi vet ju alla vem hon brås på.

Har svårt att förstå att det redan gått fem år sedan jag blev mamma för första gången och åt denna fantastiska tjej. Fortfarande lite blyg inför nya människor, envis som få men med ett väldigt stort hjärta.

Grattis på födelsedagen älskade Edessa!

Och med det väcker jag liv i gamla bloggen igen

Lämna ett svar