Barnrummet

img_0502

barnrum1

img_0489

img_0530

img_0501img_0504Välkomna in i barnrummet. I helgen målade jag in ett gäng lister i samma väggfärg och fäste upp dem på väggen och helt plötsligt blev större delen av barnrummet färdigt. Sånär som på att tavlor och troligen en sänghimmel som ska komma upp. Det känns lite läskigt att det står ett i princip färdigt rum och väntar. Och lite läskigt att visa upp det innan l i t e n är här ännu men det kändes tråkigt att inreda hela huset och låta det här rummet stå tomt. Detta är alltså en del av vad som tidigare var vårt allrum och som nu blivit ett (litet) barnrum. Älskar färgskalan i grått, vitt, grönt och mint. Sängen är bäddad med textilier från Garbo & Friends senaste kollektion. Älskar fauna mönstret och de dova färgerna. Mer om textilier kommer i ett separat inlägg.

Även detta rum fick en stringhylla och jag tycker att det är så roligt att variera bland alla favoritsaker där. Och en vägg med böcker. Vi läser alltid med Edessa innan läggning (oftast flera gånger om dagen) och tycker att det är så viktigt att uppmuntra till läsning. Därför ville jag ha böckerna synliga och tillgängliga. Garderoben i hörnet kommer senare rymma en hel del leksaker och kläder som inte får plats inne i rummet. Tveka inte att fråga om det är något ni undrar.

Alltså kan ni förstå längtan efter vår lille kille nu, tio veckor kvar!

6 kommentarer

 1. Så himla fint du har gjort! Sängmobilen funderar jag också på. Hur har ni fäst den, i taket med något? En annan fråga, spjälskyddet…VART hittar man så höga och med band som man knyter uppe vid sängkanten? Hittar det ingenstans.

  Kram =)

  1. Tack fina du <3
   Mobilen hänger från en liten skruv jag fäst i taket. Har eventuellt tänkt hänga upp en sänghimmel och då kan den hänga från samma skruv. Till Edessas spjälsäng hade jag en ställning som jag fäste på sängen som mobilen hängde från men den var mest i vägen kände jag.
   Det här spjälskyddet är från Garbo & Friends (deras senaste kollektion). Det var lite bökigt att få plats med det och madrass när sängen står i högsta läget men när man sänker sängen och spjälskyddet vilar på madrassen kommer det bli perfekt. det finns ju många tjocka spjälskydd (bla NG baby och Baby Dan) men det här är det enda jag hittat med snörning.

   kram

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *