Edessas rum

img_7048En blandad kompott av bilder från Edessas rum som även är mitt favoritrum. Är väldigt nöjd med väggfärgen, att det både bjuder in till lek men även är just ett mysigt sovrum. Edessa stormtrivs verkligen härinne och kan leka i timmar med sitt kök eller tågbanan. Det sista som ska till är en skrivbordsdel men har inte bestämt mig än om jag ska köra klassiskt skrivbord med stol (barnvariant) eller en stringhylla med tillhörande skrivbordsdel. Hon behöver ju inget av det ännu så jag har gott om tid att fundera. Några tips från er?

Nu ska lillan lämnas av på förskolan och jag ska till läkaren för blodtryckskontroll. Och så räknar jag ner dagarna till torsdag då Rasmus kommer hem, vi båda saknar honom massvis! Önskar er en trevlig start på veckan!

barnrum1barnrumimg_8936

Väggfärg: Tant Johannas gröna S 3005-G20Y
Sänghimmel: Numero 74 Miniroom
Trähyllor, stolar, byrå, rockring: Ikea
Koffertar: Systrarna Grene (målat beslagen själv)
Posters: Wiho Design, Personligfödelsetavla

2 kommentarer

  1. Clara har en Stringhylla med skrivbord, sjukt praktiskt! Jag köper helst inte barnanpassade möbler till henne eftersom hon vägrar allt sådant och helst vill sitta på samma höjd som vi, och dessutom känns det bra ur ett hållbarhetsperspektiv eftersom hon kan ha Stringhyllan och skrivbordet en lång, lång tid framöver!

    Kram!

    1. Lite så jag resonerar också att det är bättre att investera i sånt som hon kan ha länge. Hon vägrar ju barnstol och vill gärna sitta vid mitt skrivbord så det kanske är lika bra att köra på ett riktigt från början. Får jag fråga vilken kombination av Stringhyllan ni kör?

      kram

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *