Inne hos lillebror

Båda barnen sover, jag har slagit mig ner i soffan med en kopp te och letar inspiration och möbler till en tv-hörna vi tänkt fixa här hemma. Innan det projektet är klart tänkte jag visa Elliots rum som är helt klart och som inte kommit upp på bloggen än. Hans rum går i neutrala toner med trämaterial och vita möbler och jag tror att det är anledningen till att jag tycker det är så rofyllt här inne och att jag inte tröttnar på rummet. Målet med barnrummen, egentligen alla rum, är alltid att det ska vara rum som de kan växa i utan att behöva göra alltför stora förändringar.

Jag är nog allra mest nöjd med bokväggen och det är helt enkelt vanliga tavellister från Rusta som jag målat in i samma färg som väggen (väggfärg Alcros Rökgrå). Ett snyggt sätt att visa upp de allra finaste böckerna på. Att det är ordning och reda här inne beror mest på att Elliot inte sover här för tillfället. Sedan en tid tillbaka har han börjat vakna på nätterna och då kände jag att det är enklare att han får sova i sin säng inne hos oss så slipper vi springa upp på nätterna. Lite lat måste man få vara, men snart hoppas jag på att han ska få sova under sin fina sängmobil igen.

Hoppas ni gillar hans lilla hörna lika mycket som jag!

SparaSpara

SparaSpara

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *