Julen

Idag har jag skrotat runt i pyjamas hela dagen och bara tagit det lugnt efter två dagar av julfirande med släkten. Så himla mysigt det har varit, som alltid.

Julafton firades med Rasmus svägerskas familj. Massor av god mat och så kul att se Edessa leka ihop med de andra barnen och kusinerna. Vi visste inte om det skulle komma någon tomte men vi hade försökt att förbereda henne innan på att tomten säger Ho ho ho finns det några snälla barn? När sedan tomten kom var det en nyfiken tvååring som tittade på gubben med skägget och när han frågade om det finns några snälla barn svarade hon kaxigt – ”Bara en” Min dotter det haha. Att han även kom med paket gjorde ju det hela ännu mer roligt för henne och har hon inte förstått det här med paket innan så vet hon definitivt vad det innebär nu.

Ovan ser ni också lite av vad tomten kom med till mig och presenten från MK är en väska R tyckte att jag borde unna mig efter ännu en jobbig graviditet. Fina presenter till trots är jag allra mest glad och tacksam för min familj och att vara omringad av så mycket kärlek.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *