Mitt 2016

Då kommer vi till den årliga sammanfattningen. 2016 har varit ett väldigt roligt och händelserikt år med allt från jobbyte till husfix. Vi flyttade in i huset och började riva väggar, slipa golv och måla om alla rum. Edessa fick äntligen ett eget rum och vi verkligen stortrivs med huslivet.

Jag byter tandläkarklinik efter sju år på samma arbetsplats och vi skolar in Edessa på förskolan. Det är en omställning för oss alla tre och det tar några veckor innan vi kommer in i rutinerna.

  Våren kommer och vi får reda på att vi väntar ett syskon till Edessa.

Vi spenderar sommaren på Österlen. Hänger på Skansen och badstranden. Gör utflykter runt om i Sverige och hänger hemma i trädgården. 

Har fest i trädgården. Edessa fyller 2 år, pratar för fullt och får smaka glass för första gången. 

Rasmus gick från att vara pressekreterare åt migrationsministern Morgan Johansson till att bli kommunalråd i Huddinge. Han jobbar hårt och jag kunde inte vara stoltare. 

Magen växer och vi får reda på att det är en lillebror som växer där inne. Jag inser att den här graviditeten kommer att bli betydligt tuffare än den första var och jobbar nu halvtid. 

Vi byter ut spjälsängen mot en juniorsäng och gör i ordning ett nytt barnrum. Längtan!

Året avslutas med en stor nyårsfest med hela släkten och jag är så tacksam för allt bra som hänt under året. Visst har det många gånger varit kämpigt emellanåt att rodda barn och karriärer (och oss själva) men tillsammans har vi löst det mesta. Ser så mycket fram emot 2017 och jag hoppas att ni fortsätter följa med mig här på bloggen.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *