Nytt år, nytt hår

Som rubriken säger så är det inte bara det faktum att jag inom kort blir tvåbarnsmamma som gör att jag är sugen på en förändring och en ny frisyr. Här ovan har jag samlat några bilder som hamnat i min inspomapp på pinterest. En av de stora hårtrenderna 2017 är ju lugg och då är det särskilt den lite längre gardinluggen som lockar mig. Tycker att det ramar in ansiktet väldigt fint. Hårfärg är ju inte något jag som svarthårig bara kan välja kring men en varm brun ton färgad med balayage teknik är ju alltid hett. Sedan kommer vi till det här med längden. Jag är så himla lockad till att klippa en lob men saknar alltid mina lockar när jag klipper av mig håret. Ja ni ser, variationerna är oändliga så jag får nog sova på saken och rådfråga min frisör imorgon. Får Rasmus bestämma ska jag dock låta håret vara långt, ingen lugg och sedan behålla min ombre, typ som på den första bilden och typ ingen egentlig förändring alls.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *