Uppdaterat vardagsrum

Så många kvällar som jag har suttit i soffan med datorn i knät och tänkt komponera ihop ett blogginlägg åt er. Ni som följer mig på Instagram (@victorialenefors heter jag där) ser att jag lever och har fullt upp även om bloggen emellanåt ekar tom. Men efter att båda barnen har nattats, disken plockats undan och leksakerna städats bort kommer den där känslan av att få egentid ikapp en. Tid med Rasmus och att få prata om framtid och göra upp planer istället för att prata om det vardagliga som rör barnen (som nästan ALLA samtalsämnen handlar om annars under dagen). Så då läggs datorn snällt åt sidan och blogginlägget uteblir. Innan jag fick barn skulle det ha skapat ångest hos mig men prioriteringarna är andra nu.

Ikväll kom suget att blogga tillbaka. Kanske för att vi äntligen blivit klara med vardagsrummet som jag bloggade om senast som nästan har känts omöjligt att inreda. En rund spegel från AYTM fick komma upp ovanför soffan vilket blev så himla mycket bättre än en tavelvägg som var tanken från början. Vi har ju vår stora tavelvägg på väggen mittemot de stora fönsterpartierna och det skulle ha blivit för mycket med ytterligare en till. De runda soffborden har bytts ut till ett rektangulärt i marmor och istället får småborden agera sidobord kring sofforna. De senapsgula kuddarna var jag väldigt tveksam till i början men nu såhär en vecka efter att vi köpte dem tycker jag faktisk att de passar in väldigt bra. Och är det något som är enkelt att byta och variera så är det ju ändå kuddar.

Den andra delen av vardagsrummet där vi har vår matsal får ni se senare när den nya lampan är på plats. Hoppas ni får en fortsatt härlig söndagskväll!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *